Friday, April 18, 2014

:: Grand Opening ::


bissmillahirrahmanirrahiim.
alhamdulillah, allahumma solli alaa muhammad. Allah memudahkan urusan kami untuk tetap bergiat dalam medan peperangan ini berbekalkan senjata baru, BLOG. sekalipon ia bukanlah satu bidang yang kami memang betul-betul mahir, tapi sudi lah kiranya membaca dan membuka mata untuk menatap lakaran dan tulisan kami yg tak seberapa sangat nie, nak ulas isu? nak cerita hukum hakam? maaf derr, kami bukan AHLI nya. kami just share ape yang kami mampu kongsikan. jika ada sebarang kekurangan dan kesalahan, 10 jari kami susuan awal2 sebagai tanda kemaafan dan akan kami perbaiki kesilapan kami. sama-sama kita belajar deh. untuk kesekian kalinya, sediakan cermin mata yang besar, sebab dah boleh baca dah blog nie, hoho ^^, ape lagi??? tekan lah butang mane2 yang patot, yang boleh memautkan kita utk membaca. hohooo... selamat semua

13 comments:

  1. tahniah diatas pelancaran blog!!
    semoga terus maju :D

    ReplyDelete
  2. Alhamdulillah! ahernya! tahniah3

    ReplyDelete
  3. Tahniah MTAS. Dah maju selangkah lagi. Keep it up! We always support uolls.

    ReplyDelete
  4. Terbaek!! All the best MrTheAllShared... teruskan berjuang utk agama Allah.... siaoa yg bntu agama Allah, Allah akan bantu dia dan kukuhkan kedudukannya.. in Shaa Allah... jazakallahu khairan kathira...

    ReplyDelete
  5. congrates n nice blog. keep it up bro :D

    ReplyDelete
  6. alhamdulillah. blog cantekk..background nasyid ya hanana .. tema merah hitam (^_^) .hehe .good job guys

    ReplyDelete
  7. Alhamdulillah..pendekatan yg MrTheAllShared buat ni sgt tepat dgn generasi anak muda zman skrg. Gunakan medium yg ade sebaik mungkin. Semoga usaha diredhai Allah.. Jom bina UA!!!

    ReplyDelete